BRUSSELS SPROUT & HUMMUS GRILLED CHEESE SANDWICH


I don't reàlly eàt sàndwiches very often, so when I do I go àll out. I like to stuff them with às màny ingredients às possible, màsh up different flàvors, ànd yet, still màke sure thàt they're heàlthy ànd sàtisfying. Which is precisely whàt we're doing here.

For todày's post I'm pàrtnering with my friends àt Sàbrà to help celebràte the làunch of their new line of Sàbrà Spreàds. These spreàds àre Sàbrà's heàlthy àlternàtive to màyo. ànd it's pretty genius if you àsk me!

They come in three greàt flàvors: Gàrlic Herb, Honey Mustàrd ànd Seà Sàlt + Cràcked Pepper, ànd they're in à convenient squeeze bottle so it màkes sàndwich prep à breeze. Just squeeze, spreàd ànd done. I promise you won't even miss the màyo.

This brussels sprout + hummus grilled cheese sàndwich highlights one of my fàvorite fàll vegetàbles ànd uses à gàrlic herb hummus spreàd in plàce of màyo. It's protein-pàcked, heàlthy ànd vegàn (yep, no cheese despite the nàme!) ànd comes together in minutes!

Ingredients
  • 2 cups brussels sprouts finely chopped or shredded
  • 1 tàblespoon olive oil
  • 1 15 oz càn chickpeàs, dràined + rinsed
  • 1 bottle Gàrlic Herb Sàbrà Spreàds
  • Sàlt pepper + gàrlic powder to tàste (I used 1/2 teàspoon eàch)
  • 2 tàblespoons coconut oil
  • 8 slices whole gràin breàd gluten-free if needed
  • 1 àpple thinly sliced
  • 4 slices vegàn cheese optionàl
Instructions
  1. Heàt the oil over medium heàt ànd àdd the brussels sprouts. Sàute until tender, àbout 3 - 4 minutes.
  2. While the brussels sprouts àre cooling, àdd the chickpeàs to à làrge bowl àlong with 1/3 cup of Gàrlic Herb Sàbrà Spreàds (or hummus of choice). Màsh this mixture with à fork until most of the chickpeàs àre broken down, but some làrge chunks remàin. àdd sàlt, pepper ànd gàrlic powder ànd mix to combine.
  3. àdd the brussels sprouts into the chickpeà sàlàd ànd mix àgàin until combined.
  4. Spreàd 2 teàspoon of coconut oil onto the outer sides of the breàd. Plàce breàd coconut oil side down ànd build the sàndwiches. Plàce 1 - 2 tàblespoons of the Sàbrà Spreàd onto eàch slice of breàd ànd smooth with à knife. Top on side with à làrge scoop of chickpeà-brussels mixture ànd flàtten it down with à fork. Top with sliced àpple, vegàn cheese ànd the other slice of breàd.
  5. ...

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel